Nye givermuligheter i år

TV-aksjonen tilbyr i år flere digitale givermuligheter. Og skal du arrangere basar kan du bruke mobilen til det også.

Venninnene Malin Bastiansen, Amalie Helleren og Benedikte Holen Olafsen solgte leker til inntekt for TV-aksjonen.

Mulighetene er mange når du skal gi til TV-aksjonen

Aksjonsleder Vibecke Østby har store forventninger til at de nye mulighetene for å gi til TV-aksjonen.

- Vi synes bøsseinnsamling er en fantastisk måte å nå alle hjem i Norge på. Men etter at bøssebærerne har gått den viktige turen åpner vi alle muligheter for å gi med mobilen. Du kan sende penger via Vipps, Mcash og MobilePay etter kl 18.00 den 23.oktober. Du kan som tidligere også overføre på bankkonto, ringe inn din støtte eller sende SMS, sier Østby.

Lag din egen innsamling med Frunder.

Før TV-aksjonen er det mange små og store innsamlingsaktiviteter; bazarer, sponsorløp, kakesalg, markeder og mye annet. Er du en skole, et lag, en menighet eller bedrift som samler inn penger for TV-aksjonen, skal pengene registreres på TV-aksjonens innsamlingsportal giverstafett.no.

Frunder er en teknisk løsning for alle som vil starte sin egen innsamling til TV-aksjonen. Dette gjør innsamlingen din enklere og du får ikke utfordringen med å håndtere kontantene i etterkant. Du kan du opprette Frunder-aksjonen din her og så er du klar for kontantløs innsamling.

Frunder gir deg mulighet til å samle inn penger uten å håndtere kontanter i etterkant. Alle kundene på loppemarkedet kan da heller enkelt betale med mobilen sin eller med bankkort– og du kan følge med på hvor mye som er samlet inn. Pengene går rett til TV-aksjonskontoen, og arrangementet og beløpet som er samlet inn vil vises på TV-aksjonens giverportal giverstafett.no.  

- Selve hjertet i TV-aksjonen er våre bøssebærere. Det at noen kommer på døra di og forteller om formålet, er det som gjør TV-aksjonen unik. Frunder er derfor ikke et verktøy for å gi penger på aksjonsdagen, men en løsning for alle innsamlingsaktivitetene som arrangeres land og strand rundt i opptakten til TV-aksjonen, sier aksjonsleder Vibecke Østby.

 

Publisert 07.10.16 av Blimed2016