By i auksjonen!

Auksjonen bugner over av unike opplevelser og objekter. Sikrer du deg ett, er du med på å redde liv.

Løpeskoen til selveste Usain Bolt kan bli din.

Gå til auksjonen her:

Hva med fotballtrening på 90 minutter med Vidar Riseth og Erik Mykland? En topptur med en av Norges galeste og triveligste skiprofiler, Tormod Granheim eller et grafisk trykk av selveste H.M Dronning Sonja?  I TV-aksjonens auksjon kan du by på helt unike opplevelser og kunstobjekter, og samtidig være med å redde liv.

TV-aksjonens auksjon bugner over av unike objekter og sikrer du deg et av dem så er du samtidig med på å gi livsviktig hjelp til mennesker fanget i krig og konflikt.

Noe for både fotballentusiaster og teaterspirer

Hva med å invitere dine ansatte til en eksklusiv kveld med den kritikerroste forestillingen Min Pappas Porno med Odd Magnus Williamson på Edderkoppen Scene, eller, om du føler deg modig, opptre som gjesteprogramleder hos Erik Solbakken og Hasse Hope i programmet "Kvelds"? Både løpeskoa til Usain Bolt og landslagsdrakta til Therese Johaug kan bli dine. I likhet med et unikt broderi med rojalt motiv, privatkonsert med Stein Torleif Bjella og festivalopplevelser både i by og til fjells.

Visste du at

Alle objektene i TV-aksjonens auksjon er donert og QXL drifter nettsiden kostnadsfritt. Den summen du vinner objektet for, går rett til TV-aksjonen.

Hva venter du på?

 

Publisert 20.10.16 av Blimed2016